Notes160x600
Rollup
Jelena ne izlazi iz stana od tuge, a Duška su uslikali u ovom restoranu: Mislio je da ih niko ne vidi dok mu je sjedila u krilu (Foto)

Jelena ne izlazi iz stana od tuge, a Duška su uslikali u ovom restoranu: Mislio je da ih niko ne vidi dok mu je sjedila u krilu (Foto)

Nedavno je jedna od najpoznatijih pjevačica u regionu, Jelena Karleuša doživjela veliku tragediju u svojoj porodici, kada je izgubila majku.

Divna Karleuša je godinama imala zdravstvenim problemima, ali kako je uvijek važila za velikog borca i lavicu, do posljednjeg dana je njena kćerka vjerovala da će se njena mama ipak oporaviti, te da će to kasnije biti još samo jedan izazov koji joj je život pružio. Upravo iz tog razloga ju je slomilo kada  je saznala da joj je majka preminula, dok je ona nastupala u inostranstvu.

U ovim teškim trenucima, njena najveća podrška je bio njen suprug, fudbaler Duško Tošić koji je čak u dogovoru sa klubom Guangdžou R&F, odgodio sve obaveze koje je trebao da obavi u narednom periodu, samo kako ne bi ostavljao svoju suprugu samu u ovim trenucima. I on je nedavno izgubio svog oca, pa tačno zna kroz šta sve Jelena trenutno prolazi.

Upravo iz tih razloga su odlučili da svoje djevojčice, Atinu i Niku na neko vrijeme sklone iz kuće, kako ne žele da se muče gledajući svoju majku u ovom stanju. Ipak, očigledno je da djevojčicama nedostaju roditelji, a kako Jelena nije u stanju da se brine o njima, Duško je tu ulogu preuzeo na sebe.

Nedavno su mediji uhvatili Duška dok je grlio jednu od svojih kćerki u restoranu, a bez ikakve sumnje je da u ovakvim situacijama puno znači to što je njihov tata tu, da im pruži ljubav i pažnju, na koju su navikle od Jelene koja im je uvijek posvećena.

Komentari