Notes160x600
Rollup
Jelena Karleuša predstavila svoju novu pjesmu, a porukom sa početka nastupa je ostavila publiku bez daha: Poslije svega, evo je, majka, supruga… (Video)

Jelena Karleuša predstavila svoju novu pjesmu, a porukom sa početka nastupa je ostavila publiku bez daha: Poslije svega, evo je, majka, supruga… (Video)

Prvi put nakon što je skandal sa fotografijama na kojima je navodno Jelena Karleuša, pjevačica je stala pred beogradsku publiku i izvela svoju novu pjesmu, „LaJK“.

Naime, svoj bombastčan nastup je počela kao razapeta pred objektivom, a bez ikakve sumnje je da je ovakvim nastupom mnogima oduzela dah. Uz neobičan vizualni ugođaj, uvertira nastupa je bio Jelenin govor kojim je mnogima zaledila krv u žilama. Naime, na snimku koji je prikazan publici, pjevačica je visila sa znaka na kojem piše život, precrtan crvenom linijom.

Održala je govor koji možete da pogledate i da čujete u nastavku članka, u video prilogu koji vam ovom prilikom donosimo.

U tom govoru je Jelena poručila da nakon svega, da je ponovo tu, majka dvoje djece, supruga zvijezda, te da nakon nasilja bez noža, bez pištolja, nakon zla koje nije moglo da utječe na nju, pa je odlučilo da utječe na to kako je drugi vide, da je sada došlo vrijeme da Jelena bude heroj u svom životu, a ne žrtva u tuđim očima.

Publika koja je bila prisutna u sklopu MAC večeri je ostala bez daha, a isto oduševljenje su dijelili i oni koji su dodjelu nagrada pratili preko malih ekrana iz ugođaja svojih domova. Njen nastup je privukao veliku pažnju i na društvenim mrežama, a posebno su se oduševili njeni fanovi koji su joj poslali brojne poruke i komentare pune podrške i hvale za ovakav nastup, kojim je svima dala do znanja da je neće slomiti tako lako kao što su mislili, te da će se boriti za svoje mjesto na vrhu.

Komentari