Notes160x600
Rollup
Jelena Karleuša je godinama bila najopasnija na estradi – a sad je sve iznenadila ovom izjavom

Jelena Karleuša je godinama bila najopasnija na estradi – a sad je sve iznenadila ovom izjavom

Neko ko stalno izaziva dramu gdje god da se pojavi i ko ponosno nosi sa sobom epitet skandal majstora, te jako prepoznatljiva po tome što nema dlake na jeziku.

Jelena Karleuša važila je za najopasniju pjevačicu na estradi i ko god bi joj se zamjerio dobijao je salve uvreda i rat sa istim.

Izgleda da se to nekim čudom mijenja s obzirom da je izgladila odnose sa dugogodišnjim neprijateljem Darom Bubamarom na čijem je koncertu i gost bila, kao i sa Gogom Sekulić.

”Svađe sa Jelenom su bile davno i više me boli što su mi okrenule leđa pojedine kolege s kojima sam bila otrak i zbog kojih sam se i svađala sa Karleušom. Ni hvala mi nisu rekli. Više su me povredili postupci mojih lažnih prijatelja nego banalno klinačko prepucavanje sa njom” – kazala je Goga

Međutim postoji i Jelenina strana  priče koja nikada ne bude zapostavljena pa tako ni u ovom slučaju.

”Istina uvek izađe na videlo, a pošten i dobar čovek sve to preživi i izađe kao pobednik. Gogi ništa ne zameram, jer mi je otvoreno rekla da me je napadala zbog drugih ”- rekla je Karleuša.

Međutim iako je poznato da je i u velikom ratu sa Cecom, dok ona gubi krug prijatelja Karleuša ga polako širi i izglađuje odnose sa nekadašnjim neprijateljima.

Prije Dare i Goge Sekulić, Karleuša je svoje odnose izgladila i sa još jednom pjevačicom Mirom Škorić.

”Ljudi, šta je bilo, bilo je, sada je sve okej. Važno je da smo živi i zdravi. Idemo dalje. Ja se ni sa kim nisam svađala ”- kazala je pre godinu i po dana Škorićeva koja je Karleušu zvala “luda Nasta”.

Komentari