Notes160x600
Rollup
Jelena Golubović napušta Zadrugu: Kada je voditelj saopštio da takmičarka mora odmah izaći iz rijalitija uslijedio je šok!

Jelena Golubović napušta Zadrugu: Kada je voditelj saopštio da takmičarka mora odmah izaći iz rijalitija uslijedio je šok!

Najgledaniji rijaliti “Zadruga” svakodnevno donosi nova dešavanja iz života učesnika. Svi oni koji prate dešavanja u rijalitiju, upoznati su sa tim da se Jelena Golubović već duže vrijeme ne osjeća dobro.

Produkcija je odlučila dozvoliti Jeleni Golubović da posjeti ljekara kako bi uradila potrebne analize, te kako bi se što prije otkrilo šta je potrebno da se uradi kako bi se Jelena osjećala dobro, te kako bi se otkrio uzrok lošeg zdravstvenog stanja.

Rezultati su stigli jučer, i odlučeno je da Jelena Golubović napusti rijaliti kako bi otišla na operaciju. Kako ističe produkcija nalazi su pokazali kako je neophodna operacija glasnih žica, a kako je produkciji zdravlje takmičara na prvom mjestu, dozvoljeno je da Jelena Golubović napusti rijaliti do svog ozdravljenja.

Jelena se mnogo zahvalila produkciji i svim takmičarima na razumijevanju. Obećala je da će se pridržavati svih propisa od strane doktora, te da se nada kako će se uskoro vratiti u rijaliti.

Pogledajte video: https://www.youtube.com/watch?v=uVyiZ_pG3pg

Komentari