Notes160x600
Rollup
Jedna od njih će morati da ode: Snežana žestoko uvrijedila Jelenu, nakon čega je Karleuša postavila Saši ultimatum

Jedna od njih će morati da ode: Snežana žestoko uvrijedila Jelenu, nakon čega je Karleuša postavila Saši ultimatum

I dalje je pop diva Jelena Karleuša glavna tema svih regionalnih medija, a čini se kako se skandal oko fotografija i dalje nastavlja.

U posljednjih nekoliko sedmica većina medija je bila itekako surova prema popularnoj pjevačici, pa su tako plasirali njene intimne fotografije koje je navodno razmjenjivala sa fudbalerom Ognjenom Vranješom iza leđa svog supruga, a u obzir nisu uzimali ni to što su na taj način obilježili živote Jeleninih kćerki.

U ovim teškim trenucima su joj podršku pružile brojne njene kolege, među kojima su i Milan Stanković, Dragana Mirković, Nataša Bekvalac, Dara Bubamara i drugi kojima je Karleuša sigurno itekako zahvalna što su stojali iza nje kad su svi upirali prstom. Ipak, čini se kako nisu baš svi bili tako puni razumijevanja za nju na snimanju nove emisije Zvezde Granda, te da je došlo i do verbalnog sukoba između Jelene i Snežane Đurišić.

Naime, nakon što je Snežana odlučila da pred svima spomene skandal o kojem danima svi pričaju, Jelena je burno odreagovala, ali tek nakon što joj je Snežana otvoreno rekla da svi znaju da nije u pitanju montaža, te da je tako uspjela da obruka i sebe, ali i cijelu Grand produkciju.

Jelena je poslije toga eksplodirala te naredila Popoviću da skloni Snežanu od nje, te da ne želi ni da je vidi, a kamoli da sjedi pored nje, otkrio je očevidac sa snimanja. Na tome se sve završilo, ali kako tvrde izvori, situacija je do kraja snimanja bila napeta i svi su se bojali da će sukob ponovo eskalirati.

Komentari