Notes160x600
Rollup
Jasna poruka Emininim fanovima : Vratila sam se kući

Jasna poruka Emininim fanovima : Vratila sam se kući

Burne reakcije svih kolega ali i fanova izazvala je priča o tome da se Emina Jahović razvodi od svog supruga Mustafe Sandala sa kojim je provela 10 godina.

Emina je u januaru ove godine i potvrdila sve te vijesti o njenom razvodu, ali i o svom mjestu boravka i dogovorima između njih dvoje.

Naime kako su to sve mediji propratili i kako redovno prate Instagram profil Emine mogu jasno vidjeti i da je moguće pomirenje na pomolu.

Emina je postavila fotografiju na kojoj se jasno vidi kako uživa sa svoja dva sina i kućnim ljubimcem u kući u kojoj je živjela donedavno.

Uz fotografiju je stavila opis ” Mama se vratila kući. Pravo bogatstvo”, a poznato je da je do sada živjela u Srbiji.

Ova fotografija može biti samo potvrda nagađanja špekulacija koje ovih dana mediji vode, da su se ona i Mustafa pomirili i da će nastaviti svoj zajednički život.

Nakon mnogih vijesti da su se njih dvoje pomirili Emina je također na svom profilu postavila fotografiju tačnije citat Paula Coehla ”Ako idalje misliš o tome, vrijedi rizikovati”.

Njeni fanovi su ostavljali brojne komentare podrške ispod ove fotografije, a mnogi od njih su čestitali ovom paru na pomirenju i poželili im svu sreću.

Komentari