Notes160x600
Rollup
Izgubila je 38 kilograma, a muž ju je onda ostavio: Ništa vam neće biti jasno kad vidite kako izgleda (Foto)

Izgubila je 38 kilograma, a muž ju je onda ostavio: Ništa vam neće biti jasno kad vidite kako izgleda (Foto)

Angela se rastavila od supruga sa kojim je provela 10 godina, nakon što je ona izgubila višak kilograma, a njemu se ta transformacija nije dopala.

Većina pripadnika muškog spola bi se bez ikakvog oklijevanja odmah složila da bi najradije voljeli da su njihove supruge vitke tjelesne građe. Ipak, Angela Crickmore, koja ima 38 godina je bila u braku sa muškarcem koji odudara od većine populacije.

Angela je imala 89 kilograma, a svakog dana je bila izložena maltretiranju na poslu od strane njenih kolega na račun njene kilaže, što je bila motivacija zbog koje je Angela odlučila da je vrijeme da smrša, pod svaku cijenu. Njen suprug joj je uvijek govorio da je ona za njega prelijepa, ali on nije mogao da promijeni činjenicu da se Angela osjećala loše u sopstvenoj koži.

Kada je promijenila svoju prehranu i kada je počela aktivno da vježba, ubrzo su se vidjeli prvi rezultati, a Angela je bila presretna. Njeno ushićenje nije dijelio njen dotadašnji suprug, pa je tako ona zajedno sa kilogramima, izgubila i supruga. Nije dopustila da je to baci u depresiju, nego je nastavila da radi na sebi.

Njene fotografije „prije i poslije“ transformacije su privukle veliku pažnju na Instagramu, a mnogi su baš u njoj vidjeli inspiraciju da je vrijeme da i oni učine nešto po pitanju svojih životnih navika. Među njima je bio i 51-ogodišnji Mark, koji je počeo da vježba s njom nekoliko puta u toku sedmice, a ubrzo su se zaljubli jedno u drugo, te su se i zaručili nakon kratke veze.

Komentari