Notes160x600
Rollup
Iza sebe ima brak baš s njom a malo ko to zna jer je danas u braku sa manekenom

Iza sebe ima brak baš s njom a malo ko to zna jer je danas u braku sa manekenom

Danas važi za najpopularnijeg i najboljeg voditelja naše estrade a trenutno vodi i najpopularniji rijaliti program Zadruga.

Ognjen Amidžić trenutno je u braku sa poznatom manekenom Danijelom Dimitrovski a malo ko zna da mu je ovo drugi brak.

On je nekada bio u vezi koja je krunisana brakom sa svojom koleginicom Milicom Marković koja je voditeljka na jednoj televiziji.

18 juna 2016 godine su se zakleli na vječnu ljbuav, a vjenčali su se u manastiru Kaona, koji je na putu između Šapca i Valjeva.

Njih dvoje su se upoznali na televiziji gdje je ona kao novinar informativne redakcije radila.

Posle nekoliko godina na toj televiziji postala je i PR tačnije 2008 godine a posle toga njena pojava u javnosti se dosta smanjila.

Milica i Ognjen su u braku bili četiri godine, a on je danas u braku sa Danijelom koja je jako atraktivna manekenka i koja ima nestvaran izgled kojim zaista privlači ogromnu pažnju javnosti.

Ognjen svojim humorom vodi jednu od najgledanijih emisija ”Ami G show” u kojoj je ugostio mnoge poznate ličnosti koje su posle njegove emisije bile još više u žiži javnosti.

On ne samo da je voditelj, nego je i muzičar, imao je i svoje grupu flamingosi koja se ugasila nakon što je Madžgalj, njegov prijatelj i kolega preminuo.

View this post on Instagram

S as a smile,my shield and my weapon

A post shared by DANIJELA DIMITROVSKA (@danijeladimitrovska) on

Komentari