Notes160x600
Rollup
Iz salona umjesto sa dvije izašla sa četiri obrve: Čim je vidjeo kako izgleda dečko ju je ostavio (Foto)

Iz salona umjesto sa dvije izašla sa četiri obrve: Čim je vidjeo kako izgleda dečko ju je ostavio (Foto)

Mnoge žene se danas opredjeljuju za razne tehnike uljepšavanja i tretmane koji im pomažu da izgledaju mlađe i privlačnije, pa se osim invazivnih korekcija podvrgavaju i onim manje invazivnim poput trajne šminke i iscrtavanja obrva najnovijim metodama.

Tako se i žena iz Missourija, 42-godišnja Jamie odlučila uljepšati, pa je izabrala postupak iscrtavanja permanentnih obrva, što u njenom slučaju nažalost nije proteklo baš kako je zamišljeno.Nakon urađenog zahvata, Jamie je imala 4 obrve i to nije izgledalo nimalo lijepo.

Iako se prethodno raspitala o samom postupku, te odabrala osobu koja se profesionalno bavi tim poslom, ovaj postupak za Jamie je krenuo u totalno krivom pravcu, pa je umjesto da popravi njen izgled napravio baš suprotno, a njen dečko kada je vidjeo kako ona izgleda odmah ju je ostavio.

Jamie je bila jako zabrinuta da li će moći nekako popraviti nanesenu štetu, i vratiti ponovo normalan izgled svom licu, i na svu sreću uspjela je ukloniti grozne obrve koje je dobila kada je pronašla osobu koja se bavi uklanjanjem tetovaža.

Microblading tehnika je popunjavanje i iscrtavanje obrva, daje obrvama punoću i prirodan oblik bez dodatnog iscrtavanja i sjenčanja olovkom. Velika razlika između japanske metode i microbladinga čini oštrica odnosno “nožić” koji daje puno prirodniji efekt. Iscrtane dlačice su mnogo tanje, a samim tim i prirodnije. Kod microblading tehnike se iznimno pazi na položaj samih dlačica za razliku od japanske metode koja je bazirana isključivo na ispunjavanje područja obrva.

Komentari