Notes160x600
Rollup
Ivana Peters nije mogla, a da ne prokomentariše šta se događalo u Zadruzi: Tad joj se pridružila i Jelena Karleuša

Ivana Peters nije mogla, a da ne prokomentariše šta se događalo u Zadruzi: Tad joj se pridružila i Jelena Karleuša

U posljednjih nekoliko sedmica, popularna estradna pjevačica Jelena Karleuša prolazi kroz izuzetno težak period u svom životu, pa je tako odlučila da se na neodređeno vrijeme povuče iz žirija poznatog muzičkog takmičenja Zvezde Granda.

Zbog novog koncepta natjecanja koje je primjenjeno od ove sezone, bilo je neophodno da Jelenino mjesto preuzme neko iz njenog tima, ko je zajedno sa Jelenom dosad radio sa kandidatima koje je ona izabrala da im bude mentor, a produkcija je odlučila da bi za najpogodniju osobu za tu poziciju trebalo da izaberu Ivanu Peters. Ona i Jelena su se uvijek dobro slagale, tako da ju je i Jelena vjerovatno preporučila kao najkvalifikovaniju za zadatak.

Da između njih postoji određeni stepen razumijevanja, dokazale su i prošle godine, u junu, dok je bila aktuelna prva sezona Zadruge. Naime, Ivana je tad prokomentarisala da joj je apsurdno da su ljudi, oni koji prate taj rijaliti program odlučili da proglase grešnicom djevojku koja je napunila samo 22 godine.

Kada je ta njena izjava izazvala pravi rat na društvenim mrežama, Ivana se nije povukla, te da joj određeni načini razmišljanja nikad neće biti jasni. Tad je u njenu odbranu stala Jelena Karleuša, koja je javno poručila da se slaže sa svime što je Ivana navela u svojoj objavi na društvenoj mreži Twitter.

Kasnije su zajedno radile na pripremi kandidata za dalje takmičenje, a ne sumnjamo da, iako će Jelenu biti jako teško zamijeniti, da će Ivana dati sve od sebe da opravda povjerenje koje joj je ukazala produkcija ovom prilikom.

Komentari