Notes160x600
Rollup
Istina o Darku Laziću: Mislili smo da je pun para, a njega traže zelenaši – Ana ne može vjerovati šta se događa

Istina o Darku Laziću: Mislili smo da je pun para, a njega traže zelenaši – Ana ne može vjerovati šta se događa

Darko Lazić jedan je od najtraženijih izvođača na našim prostorima, ali prava istina je isplivala u javnost: njegove nastupe mu zakazuju zelenaši kojima duguje ogromne svote novca te obzirom na to, svu zaradu od ovih nastupa uzimaju za sebe.

Naime, prema pisanju “Informera” Darko Lazić je od zelenaša posudio nevjerovatnih 400 hiljada Eura i naredne dvije godine će morati raditi za zelenaše da bi im otplatio dug, zajedno s ogromnim kamatama.

– Darko je godinama unazad jedan od najtraženijih i najbolje plaćenih pjevača naših prostora, tako da ama baš niko ne razumije zbog čega je posuđivao toliki novac. Darkova bivša žena, Ana Sević, zaprepastila se kada je saznala da je on od zelenaša posudio čak 400 hiljada Eura. Dok su bili u braku baš nikada i ni na koji način nije spomenuo da ima bilo kakvih finasijskih problema – rekao je izvor ovog lista, te dodao:

– Zelenaši ne opraštaju ni cent, a računajući i kamatu odlično će zaraditi na njemu. Iako su mu posudili 400 hiljada Eura, njegovi nastupi će im vratiti gotovo duplo veći iznos, jer tokom slijedeće dvije godine on mora raditi za njih, kad god to od njega zatraže.

– Osim toga, on također pjeva na nastupima koje ugovara njegov menadžer. Novac koji tako zaradi istina ide njemu, ali uvijek mora biti raspoloživ i ljudima koji su mu pozajmili novac. Ovo znači da, kad god da ga pozovu, on bez pogovora mora ići da pjeva. Na ovim nastupima ga prate sve dok ne odradi posao – kaže na kraju izvor.

Dok Lazić sada mora ovako, Ana Sević se provodi sa svojim novim izabranikom Danielom Nedeljkovićem.

Početkom godine, Ana, koja je i sama popularna pjevačica i voditeljica, odlučila je okončati svoj brak s kolegom, pjevačem Darkom Lazićem. Njihov razvod nikako nije prošao bez skandala. Ana je tek sada počela da govori o burnom razvodu koji je iza nje ali i o mogućem novom braku. Međutim, nije željela dati bilo kakav komentar o tome da li je ovoga puta pronašla ljubav svog života.

– Ne mogu vam na to bilo šta odgovoriti. U životu nije lako donositi velike odluke, ali moramo gledati naprijed i ne osvrtati se na ružnu prošlost. Mislim da je kod žena tako da im uvijek treba malo više vremena kad donose velike odluke, ali on je navikao da me čeka. Teško da će uskoro kleknuti, ali o tom po tom – priznala je Ana.

Komentari