Notes160x600
Rollup
Ispovijest udate djevojke koja živi u Austriji: Ima samo 25 godina i obara s nogu svojim izgledom, a ovim se bavi u životu

Ispovijest udate djevojke koja živi u Austriji: Ima samo 25 godina i obara s nogu svojim izgledom, a ovim se bavi u životu

Na društvenim mrežama se jako često znaju vrtiti neke ispovijesti koje su ljudima posebno zanimljive, jer je riječ o stvarima koje oni sami vjerovatno nikad ne bi uradili ili barem sebe uvjeravaju u to.

Jedna takva je tek nedavno postala popularna, a riječ je o priznanju jedne djevojke koja živi u Austriji, te ima 25 godina. Već godinu dana je u braku, ali ima jedan hobi za koji njen suprug još ne zna, a ona ne planira da se to promijeni u skorije vrijeme, kako nije baš sigurna kakvu bi reakciju od njega uopšte i dobila, te da li bi imao razumijevanja.

Ono što ona radi jeste da svoje krajnje izazovne fotografije objavljuje na jednom sajtu gdje se inače postavlja takav sadržaj, a sve to radi samo kako bi sebi dokazala da i dalje izgleda fenomenalno, te da je itekako poželjna među muškarcima. To joj i ide za rukom, pa tako često dobija brojne poruke i komentare pune oduševljenja, a mnogi su joj čak i nudili ogromne svote novca da provede noć s njima.

Ipak, ona tvrdi da nikad ne bi otišla korak dalje, ali je svejedno uspjela da izazove pravi rat na društvenim mrežama, kako je većina muškaraca, ali i žena smatralo da je ovo što ona radi ustvari čin prevare, te da je nevjerna i da vara svog supruga.

Ima i onih kojima ovo nije zvučalo tako strašno, pa su zaključili da je bolje da ovo bude njeno skriveno, nedozvoljeno zadovoljstvo, nego da vara supruga. Šta vi mislite?

Komentari