Notes160x600
Rollup
Ispovijest jedne majke koja će vam slomiti srce: Oprosti mi, sine što sam došla i uplašila tvoju djecu

Ispovijest jedne majke koja će vam slomiti srce: Oprosti mi, sine što sam došla i uplašila tvoju djecu

Već duže vrijemom internetom kruži jedna priča od koje ćete sigurno zadrhtati, a ispričana je iz perspektive mladića, koji je prezirao svoju majku dok je odrastao, jer je u njegovoj školi radila u kuhinji. Jednog dana ga je pozdravila, da bi ga poslije toga svi njegovi drugi zadirkivali jer nešto nije bilo u redu sa jednim njenim okom, poslije čega joj je on izgovorio mnogo teških riječi, a poželio joj je i da umre, samo da ga više ne sramoti pred njegovim prijateljima i ostatkom svijeta.

, Image: 37811118, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, Oredia

Poslije tih riječi, njegova majka nije ništa odgovorila, a on nije bio pretjerano zainteresiran za njena osjećanja, pa se nikad nije ni izvinio za te riječi. Dobio je priliku da se odseli i da studira u Singapuru, što je on prihvatio i zauvijek napustio svoj dom. Tamo se i skrasio i oženio, a uskoro je dobio i svoju djecu koju je volio više od ičega na svijetu. Jednog dana, na vratima se pojavila njegova majka.

Njegova djeca su se uplašila, a on, iz želje da ih zaštiti, napao ju je jer se usudila pojaviti. Ona se ponovo rastužila i otišla je bez riječi. Nedugo poslije toga, odlučio je da posjeti svoju majku, samo da bi saznao da je ona preminula. Predali su mu jedno pismo u kojem mu je ona otkrila istinu koju je skrivala cijelog života.

Kao dječak, taj mladić je doživio nesreću i izgubio je oko. Njegova majka nije mogla podnijeti da bude drugačiji od ostale djece, pa mu je ona dala jedno svoje. Bila je uvjerena da će ona gledati i vidjeti svijet s tim okom i kroz svog sina.

Komentari