Notes160x600
Rollup
Ispovijest djevojaka koje su radile na jahtama bogataša: Dušu prodale đavolu!

Ispovijest djevojaka koje su radile na jahtama bogataša: Dušu prodale đavolu!

Još od djetinjstva, san svake djevojke je da putuje svijetom, upozna lica koja gleda na Tv-u, te da provodi vrijeme u društvu najpopularnijih lica Balkana. Tu priliku dobile su djevojke kojima se ponuda da rade na jahtama bogataša učinila kao rudnik zlata. Istina ih je dobro “ošamarila”.

Naime, jedna od djevojaka počinje priču prisjećajući se svega što je proživljela. Samo jednom je tokom svog rada na jahti prošla bolje od očekivanog, gdje je dobila Armani sat, te je počašćena večerom u luksuznom restoranu, sve ostalo bilo je traumatično iskustvo za djevojku. Kako god da su se osjećale, uvijek su morale biti vedre i nasmijane.

Radila je po osamnaest sati, tokom dana znala je samo par puta sjesti i odmoriti I to samo par minuta, mjesto na kojem je spavala više podsjeća na ćeliju nego na sobu gdje bi trebala spavati jedna djevojka.

Dnevne troškove nije imala, tako je mjesečno zarađivala 3.500 hiljade eura, ali kako kaže do tog novca prešla je preko pakla. Željela je podijeliti svoje neugodno iskustvo sa ostalim djevojkama.

Komentari