Notes160x600
Rollup
Isplivala  na površinu prava istina o Anabelinom mužu!

Isplivala na površinu prava istina o Anabelinom mužu!

U posljednje vrijeme pojavila se vijest koja je usmjerila svu medijsku pažnju na Anabelu Atijas i njenog supruga. Naime, u javnosti se pojavila Jasmina Skender sa kojom Anabelin muž ima dijete. Jasmina je iznijela šokantne tvrdnje koje su šokirale javnost.

Jasmina tvrdi kako ju je Andrej Atijas ostavio trudnu i oženio se Anabelom Bukvom. Također izjavila je kako joj se Anabela nikada lično nije obratila , ali je iskoristila priliku da to nadoknadi putem društvenih mreža, gdje je Jasminu nazivala prostitutkom. Jasmina je također izjavila da Andrej ne viđa sina niti da želi da plaća alimentaciju.

Javio se izvor koji je želio biti anoniman, a koji je upućen u cijelu ovu priču. Naime, izvor tvrdi kako su besmislice sve tvrdnje koje Jasmina navodi. Andrej itekako plaća alimentaciju, za šta ima i skenirane uplatnice, a to što ne viđa svog sina posljedica je toga što je Jasmina zabranila da se njen sin viđa sa ocem, zbog čega ju je Andrej tužio.

Pozive za sud Jasmina odbija, ali itekako redovno podiže alimentaciju. Sud je donio odluku da Andrej više nije dužan placate alimentaciju zbog toga što se Jasmina ne pojavljuje na sudu. Također anonimni izvor tvrdi kako je Jasmina tražila alimentaciju od 4000 eura

Anabeli te priče nisu pokvarile porodičnu idilu sa suprugom:https://www.youtube.com/watch?v=cb-wiH3OO6s

Komentari