Notes160x600
Rollup
Imala je više od 200 intervencija, a sada je doktori ne žele više da operišu: Dali su joj i dijagnozu (Foto)

Imala je više od 200 intervencija, a sada je doktori ne žele više da operišu: Dali su joj i dijagnozu (Foto)

28-ogodišnja Piski Foks je ovisna o plastičnim operacijama, a to više ni ne krije od svih. Do sad je na sebi uradila više od dvije stotine raznih intervencija, a sve to jer je željela da podsjeća na likove iz crtanih filmova. Ipak, ako je suditi po onome što su joj doktori poručili, njenoj opsesiji je sada došao i kraj. Naime, i plastični hirurzi su počeli da odbijaju bez obzira na to koliko im nudi plaćati, te su istakli da ona boluje od poremećaja tjelesne dismorfije.

Riječ je o stanju kada osoba smatra da s njenim izgledom nešto nije kako treba, te poduzima niz drastičnih mjera da to promijeni. Broj zahvata koje je ona obavila u toku godine dana je sve šokirala, te su se složili da je vrijeme da joj se kaže ne, prije nego bude prekasno za njen život.

Foksova je na svom Instagram nalogu poznata kao živ crtać, te je u zadnjih nekoliko mjeseci korigovala svoju vilicu, ali i svoje uši, samo da bi podsjećala na vilenjaka. Posljednje što je tražila od ljekara, jeste da izvrše zahvat povlačenja linije njene kose prema dolje, na što su joj doktori odgovori da je njena linija kose već na pravom mjestu, te da mora pod svaku cijenu da prestane sa estetskim zahvatima. Ona je, bez obzira na brojne kritike, ponosna na to kako izgleda.

Na društvenim mrežama ima mnogo pratitelja, koji se dive tome kako ona izgleda, ali ima i onih koji joj savjetuju da što prije prestane s ovim, ako misli sebi dobro.  

Komentari