Notes160x600
Rollup
I Šumadinac je prokomentarisao Jelenine fotografije: Zbog ovoga cijela Srbija plače od smijeha

I Šumadinac je prokomentarisao Jelenine fotografije: Zbog ovoga cijela Srbija plače od smijeha

Zoran Petrović Šumadinac je u posljednjih nekoliko dana postao pravi hit na društvenim mrežama zahvaljujući svojoj numeri Autotune, koja je uspjela da se popne i na 18. mjesto na trending listi na Youtubeu.

Snimak iz emisije „Sezam produkcija“ se brzinom svjetlosti proširio internetom i uspio da mnoge nasmije do suza. Prije nekoliko dana je izvođač ove sve popularnije pjesme bio gost u jutarnjem programu na televiziji Happy, gdje je otkrio da je pjesma nastala kao parodija na savremene tokove u muzici, ali i u svakodnevnom životu.

Pjesma koja ipak ima priču

Želja autora je bila da prikažu ljudima nešto novo, te da im skrenu pažnju na autotune koji svi danas slušaju, a rijetko ko zna šta to uopšte znači. Zbog toga je nastala ova parodija na račun mnogih pjevača koji se plasiraju na ovaj način i koji su aktuelni posebno među omladinom.

Također je skrenuo pažnju i na činjenicu da danas mlađe generacije u Europi, pa tako i u Srbiji nemaju prave smjernice u životu, kako se uglavnom u medijima plasiraju nemoralne ličnosti čiji privatni život nije nimalo vrijedan spomena, naglasio je Šumadinac i na taj način mnoge iznenadio svojim stavovima.

Vjeruje i u zvijezde

Kako se Zoran inače bavi i astrologijom, otkrio je da je najteži period za Jelenu sada iza nje, te da slijedi vrijeme kada će da izađe kao borbenija zvijezda nego ikad ranije. On smatra da joj se sve ovo izdešavalo zbog negativnog Merkurovog aspekta, ali da je izvukla pouku da je porodica svetinja, te da neće dopustiti nikome da povrijedi ono što ono ima.

Komentari