Notes160x600
Rollup
Haris Džinović otkrio šta se tu zapravo dešava: Nikad nije otišao kod Brene i Popovića zbog ovog razloga

Haris Džinović otkrio šta se tu zapravo dešava: Nikad nije otišao kod Brene i Popovića zbog ovog razloga

Haris Džinović je inače u javnosti itekako omiljen pjevač, a sve to što je uvijek važio za izrazito direktnu osobu koja se nikad nije bojala da javno iznese svoje mišljenje.

Ono što je u jednom intervjuu Haris otkrio, jeste da nikad nije bio u svađi sa Sašom Popovićem, niit sa Lepom Brenom, ali da su jednostavno uvijek u životu držali se svojih puteva i svojih ciljeva, pa se tako nisu pretjerano često ni imali priliku da se sretnu, ni da surađuju. Nikad nije bio pozvan da bude član žirija, ali to njemu ne pada pretjerano teško, kako nikad nije bio privržen takvim takmičenjima.

Otkrio je da se ne bi vraćao ni u Pinkove zvezde, kako je riječ o nečemu što je probao i što je sada ostalo iza njega. U ovom intervjuu, Haris je pričao o svojoj porodici, supruzi Melini i o njihovoj djeci, za koju tvrdi da uopšte nisu na njega, te da ih muzika uopšte ne interesuje. Naravno, on im pušta svaku slobodu da biraju čime će se baviti, te ga ne dotiče što ne žele slijediti njegove stope.

Što se tiče njegove supruge, priznaje da je svoju suprugu uvijek smatrao osobom koja ima itekako visoki moral, pa joj u toliko godina koliko su zajedno, nikad nije dotakao telefon s namjerom da je provjerava.

Ipak, priznao je da postoji jedna mana kod njegove supruge, barem je prije postojala. Riječ je o njenim kulinarskim sposobnostima, gdje je Haris uvijek bio ubjedljivo bolji, iako je u posljednje vrijeme odlučila da mu dokaže da ona napreduje.

Komentari