Notes160x600
Rollup
Grozne navike koje djevojke rade i potajno uživaju u njima: Broj #2 će vas zaprepastiti

Grozne navike koje djevojke rade i potajno uživaju u njima: Broj #2 će vas zaprepastiti

Svako od nas ima neke loše navike kojima se baš i ne ponosi, ali ponekad ljudi zaista nemaju granicu zdravog razuma.

Svako od nas je jedinstven na svoj način, a ponekad te razlike i nisu baš prijatne, kako nam se to čini. Razlike između spolova su posebno primjetne, a u današnjem članku vam otkrivamo neke navike koje pripadnice ženskog spola redovno rade, čak u tome i uživaju potajno, a muškarci će sigurno da ostanu zgroženi.

Skidanje maskare

Mnoge žene maskaru skidaju samo tako što je obrišu tkaninom, bez da se umiju poslije toga.

Mirisanje odjeće koju smo već nosili

Njuškanje odjeće koju su već nosile je još jedna od čestih ženskih navika, a iako se pravdaju da tako provjeravaju da li je mogu opet nositi, neke od njih uživaju u mirisu svog znoja.

Mirisanje pazuha

Svako od nas je barem jednom ovo učinio, te nema u tome ništa pogrešno, ali da vam ovo pređe u naviku, te da uživate u tome, složit ćete se da je jednostavno grozno.

Diranje grudi

Veliki broj žena je priznao da ponekad dok rade nešto u sjedećem položaju, da uživaju u tome da ruku stave ispod majice na svoje grudi, bez obzira na to što su im ruke vjerovatno prljave ili što ih poslije toga opet neće oprati.

Lijepljenje dlačica po ogledalu

Bilo da je riječ o čupanju obrva ili o depilaciji pojedinih dijelova na njihovom licu, neke žene imaju užasnu naviku da iz nekog razloga te dlačice lijepe po ogledalu dok ih skidaju. Naravno, za njih bi bolje bilo da to ni ne pomišljaju kad je partner prisutan.

Mixed race woman biting her nail
Komentari