Notes160x600
Rollup
Govorili su da je Brena neće za snahu jer je Romkinja: Pjevačica je bila bez riječi kad se oglasio Aleksandrin deda

Govorili su da je Brena neće za snahu jer je Romkinja: Pjevačica je bila bez riječi kad se oglasio Aleksandrin deda

Ovih dana svi mediji pričaju o tome da se porodila Aleksandra Prijović, te su ona i njen suprug Filip Živojinović ovih dana presretni.

Oko novog člana porodice su im voljni pomogati i ostali, a posebno su uzbuđeni i novopečeni baka i deka, Boba Živojinović i Lepa Brena, kao i njihovi sinovi, Filipova polubraća Viktor i Stefan. Ipak, mnogi su se sjetili glasina da se Filip nikad neće oženiti Aleksandrom, zbog njenih romskih korijena sa dedine strane.

To je izjavio jednom prilikom za Alo.rs i njen deda Bora Mihajlović, koji je iznio neke gnusne razloge i priče kojih se zastidjela i sama Aleksandra, pa se već tad ogradila od te njegove priče i poručila da ona nema nikakve veze s njim. Ipak, očigledno je da Bora nije bio u pravu, kako su Filip i Aleksandra i dalje sretni zajedno, a tek sada će da ih poveže njihov sin kojem su dali ime Aleksandar.

Majka i sin su napustili bolnicu, a najbitnije od svega je to da se oboje osjećaju odlično, te da zasad ne bi trebalo da bude problema kada je u pitanju zdravlje njenog sina, ali u svakom slučaju smo sigurni da će Aleksandra i Filip učiniti sve što je u njihovoj moći za dobrobit sina.

To su dokazali i činjenicom da su odlučili da sačuvaju i njegove matične ćelije iz pupčane vrpce, pa tako da ima i tu alternativu liječenja u slučaju nekih težih oboljenja, kako se sve veći broj bolesti može liječiti upravo matičnim ćelijama koje se čuvaju od rođenja u posebnim bankama.

Komentari