Notes160x600
Rollup
Goga Sekulić ostavila sina i došla u Beograd: Niko ovo nije očekivao poslije svega

Goga Sekulić ostavila sina i došla u Beograd: Niko ovo nije očekivao poslije svega

Ovih dana je estradna pjevačica Goga Sekulić doputovala u Beograd iz Ciriha, a kako se pojavila bez svog supruga i bez novorođenog sina, njen dolazak bez pratnje je sve itekako iznenadio.

Naime, kako tvrdi informisani izvor, a prenosi Novi.ba svojim čitateljima, Goga je zbog svojih obaveza morala hitno da dođe u Srbiju, a pjevačica nije angažovala dadilju, nego njenog sina, kojem su dali ime Vasilije Andrej, čuva njegov tata, Uroš Domanović, koji se tako odlično snašao u ulozi oca, pa je Goga shvatila da može mirno i spokojno da boravi u Beogradu sve dok ne završi svoje obaveze, a da će Uroš i Vasilije da budu dobro dok je ona odsutna.

Njen potez je mnoge iznenadio, ali opet, nije prvi put da majke ovako rano po prvi put ostave bebe, pa barem na nekoliko dana, iako to zna i duže da potraje. Podsjećamo, pjevačica se porodica u decembru u 42. godini života, a upravo zbog njene dobi, trudnoća je sve vrijeme bila pod strogim nadzorom liječnika.

Goga ništa nije prepuštala slučaju dok je bila trudna, pa je tako angažovala liječnički tim u jednoj od najskupljih švicarskih klinika, ali ipak, kada je na svijet stigao njen zdrav sin, bez ikakve sumnje je da su i ona i Uroš taj novac smatrali dobrom investicijom.

Kako su oboje bili itekako uzbuđeni zbog prinove, pretpostavljamo da Urošu zadatak koji mu je Goga povjerila nije teško pao, mada je itekako teško čuvati novorođenče ukoliko nemate podršku partnera. Ipak, najvjerovatnije je riječ o kratkom periodu, pa će se Goga brzo vratiti sinu.

Komentari