Notes160x600
Rollup
Godinama je imala lošu krvnu sliku: Pomoću ovog recepta je konačno riješila svoj problem pa su i stručnjaci ostali u čudu

Godinama je imala lošu krvnu sliku: Pomoću ovog recepta je konačno riješila svoj problem pa su i stručnjaci ostali u čudu

U današnjem članku vam donosimo jedan od recepata za koje bi svi trebali da znaju, kako je riječ o pravoj vitaminskoj bombi koja može u vašem organizmu da napravi drastičnu razliku za koju ste dosad mislili da nije moguća.

Naime, dokazano je da je ovaj prirodni lijek odličan za rješavanje problema sa kontrolom nivoa hemoglobina u krvi, kao i za podizanje nivoa krvnih zrnaca, te ukoliko generalno imate lošu krvnu sliku već duži vremenski period, onda biste u svakom slučaju trebali da isprobate i ovaj način.

Sastojci koji su vam potrebni za pripremu jeste 200 ml meda, zatim 200 ml soka od cvekle, 200 ml soka od mrkve, 200 grama suhog grožđa, 200 grama jezgra oraha i još dva limuna.

Prvo treba da opereta ta dva limuna, te da iz njih izvadite sve koštice. Nakon toga iz sameljite, najbolje sa korom, ali ukoliko niste sigurni da li su organski uzgojeni ili prskani, onda u svakom slučaju skinite i koru. Smjesu stavile u neku staklenu teglu od jedan litar, a zatim u nju dodajte i med, cveklu, te sok od mrkve. Sve to promiješajte i sjedinite tako da dobijete homogenu smjesu.

Na kraju u ovu smjesu trebate da dodate i pripremljene orahe i suho grožđe. Orahe možete isjeckati na sitne komadiće ili ih samljeti, ali opet dobro sve promiješajte. Ovu smjesu čuvajte u staklenoj tegli u frižideru, a trebate da je uzimate svakog dana, tri puta po jednu malu kašiku. Najbolje je da je uzimate prije jela, kako su tada rezultati najbolji.

Komentari