Notes160x600
Rollup
Glumac razočarao javnost svojom iznenadnom odlukom

Glumac razočarao javnost svojom iznenadnom odlukom

Većina od nas ga smatra svojim omiljenim glumcem jer ima neosporan talenat i uvijek dobre igračke uloge.

Svojom iznenadnom odlukom da napušta glumu, slavni glumac Nikolas Kejdž razočarao je ljubitelje filmske scene.

Naime Nikolas Kejdž najavio je da planira uskoro da se povuče iz glume, i pređe iza kamere što njegove fanove nije nimalo obradovalo.

Kejdž kaže da ne planira da napušta svijet filma skroz, nego da samo njegova gluma i ta oblast prelazi u drugi plan,a prvobitno želi da se posveti rediteljskom poslu.

”Sada sam prvenstveno glumac, ali nastaviću to da radim još tri ili četiri godine i želeo bih da se više fokusiram na režiju” – rekao je Kejdž za medije.

Njegovi fanovi već uveliko komentarišu o tome da ne mogu da zamisle kinematografska ostvarenja bez ovog glumca i da nimalo nisu zadovoljni njegovom odlukom.

Vremenom će se uvjeriti kako on dobro radi i posao reditelja i da će filmove koje on bude radio biti također gledani pošto će u podsvijesti imati kakav je glumac zapravio radio film.

Ovaj glumac će u ulozi u kojoj je do sada bio, biti još naredne tri ili četiri godine i nakon toga će se povući.

Priznao je i da je odlučio napustiti život ispred kamere jer je primijetio da postaje autodestruktivan kad ne radi.

”Imam više razloga zbog kojih želim raditi. Jedan od njih je i, da budem brutalno iskren, taj što postanem malo autodestruktivan ako nisam fokusiran na posao – rekao je i dodao za kraj da voli strukturu posla i rutinu koja dolazi s njim.

Komentari