Notes160x600
Rollup
Fotografija koja je nastala na samom početku njene karijere prije 20 godina: Mnogi ne bi ni prepoznali Draganu Mirković (Foto)

Fotografija koja je nastala na samom početku njene karijere prije 20 godina: Mnogi ne bi ni prepoznali Draganu Mirković (Foto)

Jedna od najuspješnijih pjevačica, ali i jedna od onih koja je pokupila sve simpatije od publike je bez ikakve sumnje Dragana Mirković, koja je već tri decenije dio domaće muzičke scene.

Bez obzira na silne godine koje je provela radeći kao pjevačica, ono čime se Dragana može pohvaliti, a što je zaista rijetkost u njenom poslu i kod njenih koleginica, jeste da se u toku svoje karijere nikad nije  našla u centru nekih skandala, koji bi stavili mrlju na njen ugled ili na reputaciju, kao što se znalo dogoditi sa gomilom drugih pjevačica.

Dragana nikad nije zanemarivala svoju publiku, a i uvijek se trudila da izgleda što bolje i da bude u korak sa vodećim svjetskim trendovima. Danas, živi u Austriji, a ima i mogućnosti da tu misiju obavlja sa lakoćom, ali i prije, na početku karijere, plijenila je pažnju gdje god da se pojavila svojim izgledom.

U nastavku možete da pogledate jednu od njenih fotografija koje su nastale prije čak dvadeset godina, a na kojoj Dragana izgleda dosta drugačije nego danas. Ipak, svi se slažu da ako se jedna stvar nije promijenila, onda je to njen osmijeh koji i dan danas sija i blista bez obzira na sve što je preživjela i kroz šta je morala da prođe. Evo o kojoj je slici riječ.

Ako je suditi po brojnim komentarima ispod ove slike, i njeni fanovi su oduševljeni kako je to Dragana prije izgledala, ali i činjenica da je godinama postala sve ljepša, a ne suprotno kako je uglavnom slučaj.

Komentari