Notes160x600
Rollup
Fatmir Sulejmani bez auta : LJUBOMORNA djevojka mu izlupala auto

Fatmir Sulejmani bez auta : LJUBOMORNA djevojka mu izlupala auto

Kako je svijet estrade i muzičke scene buran i malo ko može da se totalno izbori sa svim situacijama u koje ga ovaj posao stavlja, ima i onih scena koje nisu baš za poželiti.

Svi oni koji se odluče baviti se ovim poslom svjesni su da je njihov kako poslovni tako i privatni život pod lupom konstantno i da svaki njihov korak mediji odmah prenesu.

Osim planova na poslovnom putu javnost zanima i kakav je njihov privatni i ljubavni život,te ukoliko su zauzeti tek tada kreću provjere s kim ste i kakav je vaš odnos.

Većina pjevača se u svojoj karijeri susrelo sa frenetičnim obožavateljkama koje su spremne na sve, ali ima i onih koji su se susreli sa opasnim odlukama ljubomornih djevojaka.Jedan od njih je i Fatmir Sulejmani.

Njemu je  jedna takva djevojka, u naletu bijesa, izlupala sav automobil. Međutim da ne bi ste se zabrinuli i počeli da se odvojite od ovo svijeta odmah da kažemo da je u pitanju montaža.

Ovo bi doista bila prava katastrofa, da nije u pitanju scena iz spota, za Fatmirovu novu pjesmu, za koju mnogi tvrde da će ga lansirati u najtraženije i najpopularnije pjevače na našoj estradnoj sceni.

Poznati pjevač u spotu, koji je urađen za novu pjesmu „Srce ranjeno“, vara devojku koja to saznaje i odluči da mu se osveti. Osveta dolazi u vidu lupanja automobila.

Kako je sve to izgledalo pogledajte

 

Komentari