Notes160x600
Rollup
Farmaceuti vam ovo neće reći: Ova biljka ubija stanice raka 10 000 puta jače od hemoterapije! (VIDEO)

Farmaceuti vam ovo neće reći: Ova biljka ubija stanice raka 10 000 puta jače od hemoterapije! (VIDEO)

Da se danas sve okreće oko novca poznato je svima nama. Međutim, upravo zbog toga farmaceutske kuće veoma često imaju ogroman problem. Naime, saznajemo kako postoji biljka koja ubija stanice raka 10 000 puta jače od hemoterapija. Problem predstavlja to što na njoj nikako farmaceuti ne mogu zaraditi, zbog toga vam nikada neće reći za svojstva ove biljke. Za razliku od hemoterapija, ova biljka ne ostavlja mogućnost bilo kakvih nuspojava.

Radi se o biljci po imenu graviola, a pripisuju joj se sve čudesne sposobnosti  ozdravljenja. Ovu biljku možemo pronaći u Meksiku, Peruu, Venecueli, i na Karibima. Stablo ove biljke nije mnogo veliko, ali se cijela biljka može iskoristiti.Poznati su slučajevi u kojima je ova biljka bila spas u zadnji čas kada je u pitanju liječenje malignih oboljenja.

Kako smo već naveli, nemojte očekivati da vam farmaceuti preporuče da potražite ovu biljku, ali sada kada ste pročitali njena svojstva, svakako se potrudite da na sve načine dođete do nje, ali isto tako podijelite ovu vijest, jer možda baš vi nekome spasite život.

Pogledajte video: https://www.youtube.com/watch?v=5tAWOG-ybyY

Komentari