Notes160x600
Rollup
Emina Jahović s tugom priznala SVE !

Emina Jahović s tugom priznala SVE !

Špekulacije koje se ovih dana vode na mnogim portalima oko razvoda pjevačice Emine Jahović konačno su došle i do nje same. Osvrnuvši se na sve priče o tome kako će se iz Turske preseliti u Novi Pazar sa svojim sinovima odlučila je ispričati pravu istinu o tome.

– Dragi moji fanovi, svi koji me podržavate i volite u ovim teškim trenucima… Želim da vam kažem da sve špekulacije na temu mene, odlaska u Novi Pazar i života tamo, nisu istinite i nisu tačne. Svoj život, kao i pre, nastaviću ovde, baš u Istanbulu, zbog školovanja svoje dece i zbog života na koji sam navikla, a u Beograd i Novi Pazar ići ću isključivo iz privatnih i, naravno, poslovnih razloga – rekla je Emina na svom storiju na “Instagramu”.

Inače, muzički par Emina i Mustafa razvode se nakon deset godina braka, a pjevačica je 15. februara putem društvenih mreža saopštila da je njihovom braku došao kraj.

– Na žalost, ja ne mogu da zaustavim sve špekulacije. Mi gledamo zbog naše dece da sve prođe u najboljem mogućem redu i sve će biti kao što je bilo i prie – završila je pjevačica kojoj se po glasu moglo čuti da joj nije svejedno, jer i dalje prolazi kroz emotivan period i dodala kako trenutno publici priprema dva nova singla.

Komentari