Notes160x600
Rollup
Duško kupio Jeleni poklon od 2.5 miliona eura: Nije žalio novca, a zanijemit ćete kad vidite o čemu se radi (Foto)

Duško kupio Jeleni poklon od 2.5 miliona eura: Nije žalio novca, a zanijemit ćete kad vidite o čemu se radi (Foto)

Jelena Karleuša je ovih dana potresla javnost skandalom koji se desio sa fudbalerom Ognjenom Vranješem i sada se naziru mnoga pitanja na njen brak sa Duskom. Njh dvoje su mnogo ulagali u nekretnine, i jedno od pitanja jeste da li će sve ostati isto i nakon svih prica koje su dospjele u javnost.

Duško je Jeleni kupio vilu na Dedinju i preveo na njeno ime. Vila je prvobitno bila u vlasništvu Dragana Stojkovića Piksija. Piksi sada živi sa svojom suprugom Snežanom u stanu na Dorćolu. Ova vila se nalazi na otmjenom i jednom od najboljih dijelova Dedinja. Velika je i ušuškana u ogromne krošnje drveća.  Posjeduje zasebne sobe sa terasom i kupatilom za sve članove obitelji Tošić, a ništa se manje od ove porodice nije ni očekivalo, nego da teže luksuzu.

Iza kuće je planiranja izgradnja bazena. U kući se nalaze i tri gostinjske sobe, pa će Jelenina majka Divna moći nesmetano da boravi kod svoje kćerke. Jelena i Duško su planirali da se usele u ovu kuću na proljeće.

Inače, prva komšinica Jelene je trenutno Maja Berović, pa većina spekulise da je selidba za Jelenu u ovu vilu na Dedinju jos veća sreća sto vise neće biti blizu nje, no međutim Jelena nije htjela da to komentarise i samo dodala da je svako ko dođe blizu nje dobrodosao. Ostaje samo da vidimo da li će se porodica Tošić u kompletnom sastavu useliti u ovu vilu zbog svih skandala sa Ognjenom Vranješom koji su se izdešavali, ili će ipak njihovi planovi da padnu u vodu.

Komentari