Notes160x600
Rollup
Draganina kći prava je ljepotica: Zadiviće i vas jer ona jednostavno obara s nogu – Foto

Draganina kći prava je ljepotica: Zadiviće i vas jer ona jednostavno obara s nogu – Foto

Djeca poznatih samim svojim rođenjem otvaraju sebi vrata u svijet poznatih. Ipak, ne možemo reći da je ovo tačno kada se govori o djeci, sinu i kćerki, Dragane Mirković i Tonija Bjelića.

Njihova kćerka Manuela slabo je poznata našoj široj javnosti.

Dragana Mirković pojašnjava da ni Manuela ni njen dvije godine stariji brat Marko ne pokazuju bilo kakvu želju da postanu dio svijeta poznatih. Manuela odbija bilo kakve ponude koje se tiču njenog uključivanja u svijet showbiznisa na bilo koji način.

Na jednoj ekskluzivnoj zabavi u Monte Karlu kojoj je Dragana prisustvovala za vrijeme odmora, našli su se i mnogi drugi prestižni uzvanici među kojima je bio i poznati dizajner Filip Plejn. Dizajner se odmah oduševio Draganinom kćerkom. Manuela je zaista prava ljepotica, zgodna i atraktivna sa svojih 182 cm visine odmah je dobila ponudu da se bavi manekenstvom. Međutim, na pitanje da li bi bila zainteresovana da se bavi manekenstvom ona je samo skromno odgovorila da o tome nije razmišljala.

U Monte Karlu su joj prilazili mnogi predlažući joj da se oproba kao manekenka jer za taj posao ima odlične prirodne predispozicije. Ona za sada nema takvih planova niti želja i priznajem da mi je zbog toga u određenoj mjeri i drago, samo od nje zavisi da li će vremenom promijeniti mišljenje, rekla je Dragana i dodala:

– Manuela ima sasvim dovoljno vremena da odluči kojom profesijom u životu će se baviti, sada se čini da bi to mogao biti neki oblik umjetnost, ali to će sigurno biti samo njen vlastiti izbor, u koji se ni Dragana ni Toni neće miješati.

Inače, Manuela je u julu napunila je 16 godina, i tom prilikom organizovana je glamurozna rođendanska zabava u njenu čast.

Osim što je bogata svojom porodicom, Dragana Mirković bogata je i svojom uspješnom karijerom. Jedan američki portal nedavno je objavio da je ona po svojoj dosadašnjoj zaradi rame uz rame sa svjetskim zvijezdama.

Kao i Dragana i njezin suprug, Toni Bijelić također je uspješan biznismen. Njih dvoje zajednički su ulagali u luksuznu vilu u Beču u kojoj danas žive. Ovo je fotografija iz njihovog doma:

Komentari