Notes160x600
Rollup
Doživjela je nesreću prije 15 godina: Svi je pamte kao Žade, a ona danas ovako izgleda (Foto)

Doživjela je nesreću prije 15 godina: Svi je pamte kao Žade, a ona danas ovako izgleda (Foto)

Prije nego su na našem prostoru postale popularne turske i indijske serije, mnogi su rado gledali i one španke, ali i portugalske.

Naime, što se tiče kanala u regionu, većina je bila ograničena na samo nekoliko njih, pa su u devedesetim, ali i u 2000-tim godinama većina ljudi, posebno oni koji su živjeli u ruralnim područjima gledali iste programe. Tako su gledali i iste serije, a jedna koje se sigurno moraju da sjećaju jeste Zabranjena ljubav ili Klon, ovisi kako ju je koja televizija prevodila.

Glavna glumica ove serije Giovanna Antonelli je godinama važila za jednu od najljepših žena na cijelom svijetu za sve one koji su je gledali u ulozi lijepe Žade, mlade djevojke islamske vjeroispovijesti kojoj ne dopuštaju da bude sa mladićem u kojeg je zaljubljena, samo zato što je on druge vjeroispovijesti. Ipak, kao i u svakoj priči, njihova ljubav pronađe način, samo što joj je trebalo puno slučajnosti i vremena da pronađe onaj pravi, ispravni put.

Što se tiče ove glumice, njena ubjedljvo najuspješnija uloga je ostala uloga koju je tumačila u ovoj seriji, ali joj je opet pruženo mnogo prilika koje u svakom slučaju ne bi ni imala da se nije proslavila u ovoj seriji.

Jedno vrijeme je bila udata za glumca koji je tumačio glavnog lika u seriji Zabranjena Ljubav, Lukasa, a onda je kasnije sreću pronašla sa jednim drugim kolegom. U nastavku možete da pogledate kako Žade danas izgleda, a kad je vidite, sigurno ćete se i vi oduševiti. Evo o čemu se radi.

Komentari