Notes160x600
Rollup
Đorđe David brutalno iskren o Karleuši: Izjavio da je ona samo zmija naočarka koja čeka da ujede

Đorđe David brutalno iskren o Karleuši: Izjavio da je ona samo zmija naočarka koja čeka da ujede

Dženan Mahmutović je jedan od kandidata u popularnom muzičkom takmičenju Zvezde Granda koji uspio da izazove velike polemike među članovima žirija, ali i da privuče medijsku pozornost na sebe.

Dok je ovog takmičara već u prvom krugu iskritikovala Marija Šerifović, Đorđe David je bio impresioniran njegovim pjevanjem i nastupom, pa je odlučio da ga uzme u svoj tim i da bude njegov mentor, pa je tako prošao u sljedeći krug u kojem se predstavio pjesmama „K’o lijana“, koju izvodi Saša Vasić i poznatom numerom Tošeta Proeskog „Srce nije kamen“. Nakon što mu je žiri dao pet glasova, automatski se plasirao u naredni krug ovog takmičenja.

Jedina u žiriju koja očigledno nije bila impresionirana njegovim izvedbama, pa mu nije htjela ni dati glas, bila je Jelena Karleuša. Izgleda da je Đorđe David znao da će se to dogoditi, kako je pitao Dženana zašto se nije pridržao njihovog dogovora prije emisije, kada mu je Đorđe savjetovao da prvu pjesmu pjeva njoj, kako je riječ o zmiji naočarki koja samo čeka da ujede iz prikrajka.

Ovo poređenje je nasmijalo sve u studiju, pa i Jelenu, koja je kao i uvijek do kraja se držala svog mišljenja i nije popustila, ali to ovom kandidatu i nije puno značilo.

Ipak, bez ikakve sumnje je da za idući nastup ima zadatak da posebno impresionira Karleušu, ako želi da se probije u sami vrh ove sezone, te da bude među finalistima. Konkurencija je kao i svake godine jaka, ali svi takmičari imaju jednake šanse u očima žirija.

Komentari