Notes160x600
Rollup
Dok su izlazile na scenu, žiri i publika su ih smoreno posmatrali: A onda su pali u trans kad su vidjeli njihov nastup (Video)

Dok su izlazile na scenu, žiri i publika su ih smoreno posmatrali: A onda su pali u trans kad su vidjeli njihov nastup (Video)

Danas su jako popularni razni talent i šou programi, gdje ljudi širom svijeta dolaze kako bi pokazali na koji način su oni posebni.

Bez ikakve sumnje je da su najgledanija ona muzička takmičenja, a jedno od najpopularnijih je takmičenje Britain’s got talent, koje prate ljubitelji dobre muzike širom svijeta. Jedan od najpoznatijih kritičara u ovom šou programu, Simon Cowell je svima poznat kao strog kritičar koji nema milosti dok konstatuje i predstavlja situaciju kakva i jeste, a u nastavku vam donosimo nastup koji je čak i njega uspio da obori s nogu.

Naime, kada su se na sceni ovog takmičenja pojavile četiri starije gospođe, svi su imali pogrešnu predstavu oko toga na što će njihovih 5 minuta da liči. Četiri dame, Michelle, koja je tada imala 63 godine, Maxine, koja je imala 75, Heather, 70 godina i ona najstarija, Lynn, koja je u tom trenutku imala 80 godina su se pojavile u slatkim rozim haljinama, a kada su počele da plešu, svi su se oduševili.

U nastavku vam donosimo snimak njihovog nastupa za koji se sigurno nećete pokajati da ga pogledate, ako već niste, jer je riječ o trenutku o kojem su brujale društvene mreže dugo vremena. Sada ćete imati i vi priliku da procijenite o čemu se tu radi, pa podijelite svoje mišljenje.

Ono što su svi naglašavali jeste energija koja je obilježila nastup ovih dana, a koju niko nije očekivao zbog njihovih godina. Ipak, očigledno je to više do toga kako se vi osjećate i kako živite, a ne koliko imate godina iza sebe.

Komentari