Notes160x600
Rollup
Djevojka odlučila da proda svoju nevinost na internetu: Za sve je kriv njen bivši momak!

Djevojka odlučila da proda svoju nevinost na internetu: Za sve je kriv njen bivši momak!

Sve više djevojaka odlučuje se za ovaj potez, prodaju nevinosti putem internet. Bejli Gibson odrasla je u strogoj katoličkoj porodici. Djevojka je imala namjeru da se čuva do braka, ali svoju odluku promijenila je nakon što je saznala da je njen bivši momak prevario.

Naime, kako kaže djevojka njen momak nije imao problem sa tim da je sačeka do braka kada su u pitanju seksualni odnosi, a njegova djela govorila su drugačije.

Bejli Gibson poslije razočarenja koje je doživjela u vezi, shvatila je da niko nije vrijedan toga da se ona čuva za njega, te je odlučila prodati svoju nevinost nekome od koga će imati financijsku korist. To će uraditi kako bi sebi obezbijedila dobar život.

Kako kaže djevojka, nije joj bitno šta će ljudi pričati, jer već sada je svi osuđuju, ali njeno tijelo je njena stvar i može sa njim da radi šta želi.

Pogledajte fotografije koje je djevojka podijelila na internetu putem legalne stranice koja nudi usluge prostitutki u američkoj Nevadi: https://www.youtube.com/watch?v=vloG3C5BMAg

 

Komentari