Notes160x600
Rollup
Djevojka koja je uradila 50 operacija da izgleda kao Angelina Jolie priznala nešto užasavajuće, mnogi su je osudili!

Djevojka koja je uradila 50 operacija da izgleda kao Angelina Jolie priznala nešto užasavajuće, mnogi su je osudili!

Prije nekoliko dana objavili smo priču o mladoj djevojci koja je opsjednuta Angelinom Jolie i njenim fizičkim izgledom. Mlada Sahar Tabar ima devetnaest godina i tvrdi kako je uradila 50 operacija da izgleda kao Angelina.

Redovno je objavljivala fotografije, a svi oni koji su mogli vidjeti morbidne fotografije poslije operacija, komentarisali su kako djevojka izgleda kao leš,  živi mrtvac te kako bi se uplašili da je vide na ulici.

Sahar Tabar pustila je da javnost bruji o njoj, a zatim je otkrila nešto što je ostavilo bez teksta mnoge. Naime, djevojka je priznala da je sve te operacije lažirala, te kako je morbidne fotografije uređivala u Photoshopu., a također i šminka je odigrala veliku ulogu. Sve to uradila je kako bi se zabavila.

Sahar Tabar priznala je isto tako da nikada nije željela da bude poput nekoga, ali da svjesna činjenice da ima sličnosti sa Angelinom.  Bila je iskrena pa je otkrila da je ipak imala nekoliko estetskih operacija koje uključuju korekciju nosa, usana i liposukciju.

 

Komentari