Notes160x600
Rollup
Djevojčica je ugledala nešto posve čudno u autu svog oca: Kada je to pokazala majci, jedva je došla do daha (Foto)

Djevojčica je ugledala nešto posve čudno u autu svog oca: Kada je to pokazala majci, jedva je došla do daha (Foto)

Ono po čemu se djeca itekako razlikuju od odraslih, jeste činjenica da ne znaju procijeniti kada je bolje da neke činjenice ili neka pitanja prešute, pa se tako sami dovedu u nezavidnu poziciju ili pak svoje roditelje.

U današnjem članku vam donosimo jednu sličnu priču, kada je mala djevojčica dovela svog oca u položaj u kojem se nijedan muškarac ne bi volio ikad da pronađe. Naime, priču je podijelio jedan od roditelja na društvenim mrežama, a ubrzo je postala viralna, te su ljudi širom svijeta ostavljali komentare ispod iste, oduševljeni dječijom maštom i time koliko ponekad znaju da budu brzopleti.

Sve je počelo kada je djevojčica, dok se vozila sa svojim roditeljima, u jednom trenutku upitala mamu zbog čega je ostavila svoj grudnjak u tatinom automobilu. Već tad je majka preblijedila, a tek ocu nije bilo ništa jasno. On je uvjeravao svoju suprugu da to nije moguće ni u kom slučaju, ali je sumnja njegove žene da ju muž vara ipak prevladala.

Bila je toliko ljuta u tom trenutku da ga je natjerala da se što prije zaustavi, pa da pogleda u šta to njihovo dijete pokazuje. Kada su izašli iz auta, imali su šta i da vide. Naime, djevojčica je od zaštitne maske mislila da je grudnjak.

Bez obzira na to koliko su se oboje ljutili jedno na drugo samo nekoliko sekundi ranije, tad je sve palo u vodu i nasmijali su se od srca. Bez ikakve sumnje je da im je obome, a posebno supruzi laknulo što se djevojčica samo zbunila i pomiješala predmete.

Komentari