Notes160x600
Rollup
Dječak koji je za sva vremena izblamirao oca usred kviza: Mihajlo (6) slučajno otkrio tajnu svog oca koja je nasmijala region

Dječak koji je za sva vremena izblamirao oca usred kviza: Mihajlo (6) slučajno otkrio tajnu svog oca koja je nasmijala region

Kada su u pitanju djeca, nemoguće je da njima objasnite da se neke stvari ne govore u javnosti, te da je to nešto što se podrazumijeva.

To vremenom sami moraju i shvatiti, ali će prije toga u mnogo navrata da javno izblamiraju svoje roditelje prije nego shvate da nešto možda i ne treba da kažu u javnosti. Jedna slična situacija se nedavno dogodila u jednom našem domaćem kvizu, „Stolice“, koji inače vodi Srđan Dinčić, a ovaj kviz je poprilično popularan i sve ga generacije rado gledaju.

Tako je mali dječak po imenu Mihajlo, koji ima samo šest godina i koji još nije naučio o čemu se to priča u javnosti, a posebno na televiziji, a šta se ni u kom slučaju ne treba da spominje otkrio odmah na početku kviza, jednu od najvećih tajni svog oca i tako ga izblamirao za sva vremena.

Baš u trenutku kada je Srđan htio da postavi pitanje, dječak je otkrio da njegov tata voli da gleda slike na kojima ljudi nemaju odjeću, a nakon što je on to rekao, svi prisutni su plakali od smijeha, a ne sumnjemo da su istu reakciju imali i oni koji su to kasnije gledali preko svojih malih ekrana. Evo kako je to izgledalo.

Kasnije su se počeli pisati i brojni komentari na društvenim mrežama, a neki su se stavili u poziciju oca ovog dječaka, te su se zapitali kako će sutra da ode na posao. Drugi su priliku iskoristili da se našale, pa su rekli da je gore kako će kući da se vrati, svojoj ženi.

Komentari