Notes160x600
Rollup
Danas živi u stanu od 300.000 eura a došla je sa sela: Ne biste ni pomislili gdje je Ana Sević živjela prije slave (Foto)

Danas živi u stanu od 300.000 eura a došla je sa sela: Ne biste ni pomislili gdje je Ana Sević živjela prije slave (Foto)

Iako se Ana Sević razvela od Darka Lazića, ona je sa njihovom kćerkom ostala da živi u zajedničkom stanu koji košta 300.000 eura. Ana je i za vrijeme njegovog oporavka bila tu za njega, pa iako se neko vrijeme nakon toga u medijima pisalo da nisu u dobrim odnosima, čini se da su se njih dvoje ipak voljeli.

Sudeći po slikama koje je objavila na društvenim mrežama, Ana je i prije preseljenja u Beograd i udaje za Darka Lazića, iako je živjela na selu, imala jako lijepui modernu kuću, pa se vidi kako u svom domu u Užicu stoji na balkonu sa staklenom ogradom odakle se pruža nevjerovatan pogled

Na fotografiji se vidi pravo seoski kraj, koji Ana jako voli, i često dolazi u svoje rodno mjesto kako bi provodila vrijeme sa svojom porodicom. Ana je danas poznata kao voditeljica, a svoju karijeru je započela kao pjevačica i to prijavom za takmičenje Zvezde Granda prije nekoliko godina.

Odrasla je u Užicu i tamo je završila osnovnu školu „Dušan Jerković“. Potiče iz muzikalne porodice. Deda Jezda joj je bio harmonikaš poznat širom Srbije kao zvijezda Podrinja, a baka je pjevala u Šabačkom horu „66 devojaka“. Kada je imala petnaest godina, sa porodicom se preselila u Beograd gdje je pohađala Srednju turističku školu.Ana je 2013. godine upoznala Darka Lazića I vrlo brzo su počeli da se zabavljaju, nakon čega je uslijedilo I vjenčanje u tajnosti sa kumovima Andreanom I Sašom Popovićem, a zahtjev za razvoz braka podnesen je 2018. godine.


Komentari