Notes160x600
Rollup
Dadilja je u posljednjem trenutku uspjela da izvuče i dijete: Samo nekoliko sekundi kasnije sve se srušilo (Video)

Dadilja je u posljednjem trenutku uspjela da izvuče i dijete: Samo nekoliko sekundi kasnije sve se srušilo (Video)

Brojni korisnici društvenih mreža imaju običaj da stalno na internetu dijele zanimljive situacije iz svog života, a jedna od tih mreža je i Reddit koja je u posljednje vrijeme sve popularnija zbog raznolikog sadržaja koji se na njoj može pronaći, što je motivisalo brojne pozitivne kritike.

Riječ je o nepresušnom izvoru zabave, a često se tu mogu pronaći i sadržaji koji vas natjeraju da preispitate sve ono u što ste vjerovali, te da se zapitate koliko ste zapravo sigurni u ono što smatrate sigurnim. U današnjem članku vam donosimo jednu takvu priču, a riječ je o video prilogu koji je u veoma kratkom vremenskom periodu postao popularan širom svijeta.

Na tom snimku o kojem svi pričaju, vidi se kako u jednom trenutku, u dječiju sobu utrčava dadilja, koja uzima dijete iz krevete, a onda samo nekoliko sekundi nakon što njih dvoje napuste sobu, u istoj se ruši plafon.

Ova jeziva scena je razlog zbog kojeg su svi komentarisali ovaj video, a nakon što u nastavku pogledajte taj video, i vi ćete da shvatite zbog čega niko poslije istog ne može da ostane ravnodušan. Evo o čemu se tu radi, te kako je to sve izgledalo u tom trenutku.

Ne zna se tačno gdje je nastao snimak, ali se spominju lokacije na Filipinima, gdje se nedavno dogodio snažni potres, ali je bilo i incidenata u Kuvajtu i u Saudijskoj Arabiji, pa je moguće da je video bio zabilježen i u jednoj od tih prethodno navedenih zemalja, ili možda čak negdje potpuno drugo.

Komentari