Notes160x600
Rollup
Da li ih i vi upotrebljavate ? 4 teme koje parovi svakodnevno trebaju razmjenjivati

Da li ih i vi upotrebljavate ? 4 teme koje parovi svakodnevno trebaju razmjenjivati

Ljubav veza i odnosi su nešto što nas pokreće svakodnevno i što čini naše živote malo slađim nego inače.

Dobra komunikacija u vezi je stub svake uspiješne veze a istraživanja su pokazala da ukoliko svakodnevno razmjenjujete ove teme sa partnerom da će duže trajati.

1. Teškoće.

Ludnica na poslu, svađa sa sestrom, općenito težak dan – podijelite svoju svakodnevicu s partnerom i potaknite ga da on vama ispriča svoje teškoće. Tako razvijate trajan osjećaj bliskosti i povjerenja u ljubavnom odnosu.

2. Ciljevi i planovi.

Otvoren razgovor o svim vašim ciljevima, malim ili velikim, motivirat će vas da bez zadrške kročite prema njima. Važno je da ih ne držite u sebi jer vam partner može biti značajna potpora u njihovom ostvarivanju i obrnuto, vi možete svom partneru pomoći da ostvari zacrtane ciljeve. Obavezno planirajte zajedničke aktivnosti jer je upravo nedostatak vremena za zajedničko uživanje jedan od najvećih krivaca za pucanje veza i brakova.

3. Zdravlje.

Ponekad skrivamo svoje zdravstvene probleme kako ne bismo partnera previše opterećivali, ali zdravlje uvijek treba biti na prvom mjestu i o njemu se uvijek treba otvoreno razgovarati. Svaku fizičku bol vi i partner lakše ćete podnijeti ako je podijelite.

4. Lijepe uspomene.

Stručnjaci smatraju da bi prisjećanje na lijepe trenutke provedene zajedno trebao biti obavezan dio svakodnevice parova. Takvi razgovori stvaraju pozitivnu energiju i zato se često trebate podsjetiti na ‘povijest’ koju dijelite jer ćete tako osnažiti svoju povezanost.

Komentari