Notes160x600
Rollup
Čuli su bebin plač, a onda su zatekli ovo: Ovu scenu ni zamisliti ne biste mogli (Video)

Čuli su bebin plač, a onda su zatekli ovo: Ovu scenu ni zamisliti ne biste mogli (Video)

Skoro svakog dana na društvenim mrežama imamo priliku da čitamo o situacijama koje nas ostave bez teksta.

Ponekad nas rastuže, ponekad oraspolože, ali opet, bez ikakve sumnje je da je dostupnost informacija jedna od najvećih prednosti modernog doba u kojem živimo. Ljudi iz svih dijelova svijeta mogu sasvim jednostavno da dijele trenutke iz svoje svakodnevnice sa strancima koje nikad neće upoznati, a posebno su zanimljive one koje dijele novopečeni roditelji iz avantura sa svojim bebama.

Jednu takvu priču vam donosimo i danas, a sigurno ćete se još više obradovati kad saznate da je uključen i porodični pas. Naime, jednog dana su roditelji čuli da beba plače, a dok su oni stigli do nje, njihov pas je već spasio situaciju i ljuljao je dječiji krevetić. Primjetio je da tako njegove gazde smire bebu, pa je pretpostavio da je to ispravan način. I bio je u pravu.

Kako se to više puta dešavalo, roditelji su konačno uspjeli da to zabilježe i na kameri, a onda su tu situaciju podijelili sa ostatkom svijeta preko društvenih mreža. Snimak vam donosimo u nastavku članka, a sigurni smo da ćete se i vi oduševiti onim što ćete da vidite. 

Komentari ispod videa su dolazili iz svih dijelova svijeta, a mnogi su otkrili da su se i njima dešavale slične situacije, ali da su jednostavno mislili da je njihov pas jedinstven i poseban. Odavno stručnjaci tvrde da mala djeca i kućni ljubimci razvijaju posebnu povezanost, a ovo je još samo jedan u nizu brojnih dokaza te tvrdnje.  

Komentari