Notes160x600
Rollup
Čovjek koji je svima otkrio kako varaju ljude na benzinskim pumpama: Ne dajte da i vama kradu novac ovako

Čovjek koji je svima otkrio kako varaju ljude na benzinskim pumpama: Ne dajte da i vama kradu novac ovako

Iz godine u godinu, činjenica je da gorivo na benzinskim pumpama postaje sve skuplje, a da je automobila na ulici sve više i više.

Zalihe nafte pak bivaju manje iz godine u godinu, pa nije ni čudo što se brojni proizvođači, ali i distributeri goriva trude da sebe osiguraju na što bolji način, te često to rade na taj način što zaobilaze zakone i propise. Na različitim benzinskim pumpama se često vrte različite cijene goriva, a prije nego odaberete svoju, treba da se zapitate zbog čega je negdje gorivo skuplje, a negdje jeftinije.

Rijetko koji poslodavac više cijeni dobit klijenta, nego svoju vlastitu, a u današnjem članku vam donosimo kojim se to sve trikovima koriste benzinske pumpe, te na koji način nadoknađuju sve svoje gubitke. Naime, jedan muškarac je stao na pumpu da bi natočio goriva, a onda mu se dogodilo nešto što ga je itekako razbijesnilo. Ipak, prije nego je reagovao, zabilježio je cijelu situaciju svojim telefonom, kako bi imao i dokaz onoga čemu je posvjedočio.

Dok je sipao gorivo, u jednom trenutku je izvukao crijevo, da bi shvatio da bez obzira što je brojač išao dalje, iz crijeva nije ništa izlazilo. U nastavku pogledajte video snimak koji je on zabilježio, a odmah ga podijelio i na društvenim mrežama, da ne bi i drugi bili naivni kao što je on dotad bio.

Izazvao je burne reakcije javnosti, što je bilo i posve očekivano, jer zaista niko od nas ne provjerava da li gorivo izlazi iz crijeva, a plaćamo sumu koju vidimo na brojaču.

Komentari