Notes160x600
Rollup
Članovi žirija nikad nisu bili gori: Marija htjela da napusti studio, a Jelena joj prijetila

Članovi žirija nikad nisu bili gori: Marija htjela da napusti studio, a Jelena joj prijetila

U svakoj emisiji popularnog muzičkog takmičenja Zvezde Granda se dogodi neka zanimljiva situacija, gdje članovi žirija naprave pravi šou program kako se od njih i očekuje.

Tako je nedavno jedan kandidat, po imenu Admir Ibričić uspio da napravi opštu pometnju u najnovijoj emisiji kada je uspio da posvađa skoro sve članove žirija, a najgori je bio sukob u koji su ušle pjevačice Jelena Karleuša i Marija Šerifović, koje su inače jako dobre prijateljice, ali ovaj put nisu mogle da dopuste jedna drugoj da istjeraju po svome, tačnije, Marija to nije htjela da dopusti Jeleni, da ne bi bilo da za nju pravila takmičenja ne važe.

Jelena je pokušavala da svog takmičara pošalje u sljedeći krug, iako ostali članovi žirija nisu bili oduševljeni onim što je on izveo na sceni, a Saša Popović ju je više puta upozorio da ne može da radi šta hoće niti ona ima pravo da odlučuje ko prolazi, a ko ne.

Marija je u bijesu bacila bubicu sa sebe, a tad joj je Karleuša poručila da će ubuduće ona da baca bubicu kad god se pojavi neki Marijin kandidat. Ni to se nije svidjelo pjevačici koja je inače poznata po svom burnom temperamentu, pa je čak svojoj prijateljici pokazala i srednji prst.

Jelena je pokušala sve što je bilo u njenoj moći da spasi svog kandidata, ali to nije uspjela, kako joj članovi žirija nisu dali potrebne glasove kako bi on prošao dalje. Ipak, o ovoj sceni će se bez ikakve sumnje još neko vrijeme da priča.  

Komentari