Notes160x600
Rollup
Cijeli region se smije ovoj kući: Svi se pitaju da li su majstori bili pijani dok su je gradili (Foto)

Cijeli region se smije ovoj kući: Svi se pitaju da li su majstori bili pijani dok su je gradili (Foto)

Kada je riječ o arhitekturi, sigurni smo da ćete se složiti da se to danas pretvara u neku vrstu umjetnosti, pa nije rijetkost da nas neke građevine ostave bez daha i da ostanemo oduševljeni.

Posao građevinara nije nimalo lagan, te ga zaista ne može obavljati bilo ko. Nikad ne trebate potcjenjivati ove radnike koji su morali utrošiti godine rada kako bi imali iskustvo koje im pomaže da svoj posao kvalitetno obavljaju. Kada je riječ o gradnji, uvijek moraju da postoje planovi pomoću kojih će radnici gledati korak unaprijed, ako ne i više, a ukoliko se toga ne pridržavate, onda se dogode situacije koje su slične ovoj koju vam donosimo u današnjem članku.

Iako ste vjerovatno na internetu imali priliku da se svega nagledate, te ste u bezbroj prilika ostali zbunjeni onim što vidite, u današnjem članku vam donosimo nešto posve novo. Pogledajte fotografiju u nastavku, a razmislite o onome što vidite, kad već onaj ko je gradio kuću to nije učinio na vrijeme.

Ova fotografija je za jako kratak vremenski period obišla društvene mreže i cijeli svijet, upravo iz razloga kako su radnici „ukomponovali“ strukturu ove kuće, kako im je očigledno klasična struktura bila pomalo dosadna. Vrata nisu toliko pristupačna sa zemlje, ali njima to očigledno nije puno značilo.

Komentari su bili brojni, a naravno, mnogi su se i našalili na ovaj račun, te su pisali o tome kako se vlasnici kuće svakodnevno sjete radnika koje su vjerovatno ostavljali same dok su završavali posao. Ipak, ko radi, taj i griješi, zar ne?

Komentari