Notes160x600
Rollup
Četiri puta se udavala: Poručila djevojkama kako će da nađu sebi muža

Četiri puta se udavala: Poručila djevojkama kako će da nađu sebi muža

Prošle godine je Vedrana Rudan na svojoj zvaničnoj internet stranici objavila jedan zaista zanimljiv komentar, koji je bio u vezi pronalaska idealnog muža, a ovih dana je ponovo postao aktuelan, pa vam ga donosimo i u današnjem članku. Naime, često se susretala u životu sa neudatim djevojkama koje su očajnički htjele da pronađu sebi muža koji će odgovarati svim njihovim prohtjevima, koji će biti savršen i sa kojim će uživati do kraja života. Obraćale su se njoj za savjet, a ona im ga je dala. Naime, Vedrana smatra da bi pronašle muža, da se morate prvo udati.

Iako vam na prvu to možda zvuči krajnje kontradiktorno, ona smatra da djevojke koje su same odišu očajom, te im prilazi svaki muškarac, bez obzira na to kakvo on samopouzdanje ima ili šta sve nudi. Ipak, kada je riječ o udatoj ženi, samo oni najkvalitetniji, koji znaju koliko vrijede, prići će nekoj takvoj dami. Ona smatra da ako oženjen muškarac priđe udatoj ženi, da je hemija između njih zagarantovana i da će u toj vezi sve savršeno da funkcioniše, osim možda ostataka iz prošlih brakova koji će s vremena na vrijeme biti tu da zasmetaju.

Ipak, Vedrana se drži toga da se nešto takvo isplati, te da obavezno uvijek žene trebaju da traže više i bolje, jer zaista idealan muškarac ne postoji, nego ga žena čini takvim. Ipak, poručuje svakoj dami da podigne kriterije i bira sebi partnera koji će joj pružiti lagodan život i kojem će ona da bude centar univerzuma. Šta vi mislite?

Komentari