Notes160x600
Rollup
Čedomir Jovanović je bio taj koji je objavio njenu sliku iz zatvora: Ovako je izgledala dok je bila u pritvoru (Foto)

Čedomir Jovanović je bio taj koji je objavio njenu sliku iz zatvora: Ovako je izgledala dok je bila u pritvoru (Foto)

Još od 2003. godine, poznata srbijanska pjevačica, Svetlana Ceca Ražnatović i Čedomir Jovanović uošte nisu u dobrim odnosima, kako je tada Jovanović bio taj koji je bio zaslužan za njeno hapšenje.

Čedomir Jovanović je u tom periodu obnašao funkciju potpredsjednika vlade, a mnogi smatraju da je upravo iskoristio svoju poziciju da bi folk divu, koja je i u to vrijeme bila itekako popularna, zadržao što duže u bolnici, u nehumanim uslovima, što Ceca u kasnijem periodu nikad nije željela da komentariše, pa tako ove navode nije ni potvrdila ni demantovala nikad.

Posljednji put su se njih dvoje sreli kada su Željko i Jovana Joksimović slavili rođendan svojih blizankinja, a tada su se i Ceca i Jovanović itekako potrudili kako ne bi bili prisiljeni da se pozdrave, nego su samo prošli jedno pored drugog, skrenutih pogleda, a novinarima nije promaklo ni to da je Ceca odmah prevrnula očima čim je ugledala Čedomira i njegovu suprugu.

Prije nekoliko godina je objavljena fotografija kada su popularnu pjevačica slikali u zatvoru, a to je i Čeda podijelio, aludirajući na Cecinu tamnu prošlost, za koju većina ljudi, što je najgore i zna, ali opet, odlučili su da im je bitnija njena muzika nego ono čime se bavila u životu, što i nije baš posve razumno, a bilo je i onih koji su tvrdili da je riječ o fotomontaži.

Kako god, svako ima pravo na svoje mišljenje, te da se drži onoga što smatra ispravnim u svakom slučaju, kako je nemoguće da uspijete svima da ugodite i da se baš svima ujedno i dopadnete kao osoba.

Komentari