Notes160x600
Rollup
Ceca se sredila samo za Putina, a on je sve vrijeme gledao u nju: Ovo je detalj koji niko nije primjetio (Foto)

Ceca se sredila samo za Putina, a on je sve vrijeme gledao u nju: Ovo je detalj koji niko nije primjetio (Foto)

Među brojnim okupljenim koji su u Beogradu odlučili da pozdrave ruskog predsjednika, Vladimira Putina, našla se i Svetlana Ceca Ražnatović, jedna od najpopularnijih i najuspješnijih domaćih pjevačica koja je odlučila da i sama dočeka Putina, čija je zvanična posjeta jedan od najbitnijih događaja u regionu u posljednje vrijeme. Ceca je sama istakla da joj je zaista velika čast što se našla u ovakvom društvu, koje je osim ruskog predsjednika, činio i predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić, kao i član Predsjedništva Bosne i Hercegovine, Milorad Dodik.

Ceca je iskazala da je za nju zaista velika čast što je imala priliku da prisustvuje ovakvom događaju, a i osjećala se zaista dobro u toj atmosferi koja je vladala, bez obzira što je bila itekako hladna noć. Ipak, svi su prokomentarisali i to u čemu se Ceca pojavila, te kako je opet uspjela da usprkos svojim godinama, ponovo izgleda nevjerovatno, te je sasvim sigurno da joj i duplo mlađe kolegice iz muzičke industrije zavide na njenom izgledu.

Nije ni bilo veliko iznenađenje, kada su mediji u Srbiji primjetili da je i Putin cijelo vrijeme gledao u srpsku pjevačicu, te da mu je očigledno privukla pažnju svojom pojavom. Putin je razveden, te iako se često nagađa o njegovom ljubavnom životu, on svoj privatni život čuva za sebe.

Ovih dana se puno govori o svemu što se izdešavalo na dočeku ruskog predsjednika, a nisu baš presretni time koliko se sredstava za to potrošilo, te koliko se vlada Srbije trudila da priredi pravi spektakl za prvog čovjeka Ruske federacije.

Komentari