Notes160x600
Rollup
Ceca nakon 20 godina drastično promijenila imidž – a ovako je izgledala kad je Arkana upoznala (FOTO)

Ceca nakon 20 godina drastično promijenila imidž – a ovako je izgledala kad je Arkana upoznala (FOTO)

Ona važi za jenu od najljepših žena muzičke estrade kako zbog izgleda tako i zbog imidža koji nosi uz sebe.

Naime, Ceca nije oduvijek ovako izgledala i svojim izgledom i drastičnom promjenom sve je iznenadila.

Kada je upoznala Arkana svog bivšeg supruga Ceca je ”furala” kratku kosu a na snimanjima je često stavljala perike.

Nakon toga, punih 20 godina ona je nosila dugu kosu koja je uvijek bila njegovana, zdrava i bujna, pa su joj zbog toga mnogi zavidjeli.

Ona je posle 20 godina odlučila da promijeni svoj izgled i još jednom šokirala javnost, a to je uradila tako što se ošišala.

Posle toliko vremena to je zaista bilo prijatno iznenađenje, međutim, Ceca je tokom svoje karijere nekoliko puta nosila kratku kosu, a i kada se prvi put pojavila na festivalu na Ilidži 1988, gde je pjevala čuveni “Cvetak zanovetak”, Ceca je imala kratku kosu.

Ceca i Arkan su se prvi put sreli na proslavi Dana Garde u Erdutu a prijatelj blizak njima koji Cecu poznaje još od tad rekao je kako je i tad imala kratku kosu.

”Došlo je mnogo sveta. Svi oni koji su bili poštovaoci i simpatizeri Garde. Nasred Centra bio je postavljen ogroman šator u kome su sve zvanice i gosti bili smešteni. Došlo je mnogo pevača. Naravno, Džej je bio glavni za organizaciju zabave. Bilo je raznih pevačica narodne muzike i tada se Ceca prvi put srela s komandantom. Mnogi od nas tada nisu ni znali ko je ona. Znam da se pojavio jedan mršavi devojčurak s kratko ošišanom kosom i da se stalno smejala.”- kaže izvor.

Komentari