Notes160x600
Rollup
Brutalno: Lepa Brena otkačila Rastu, donijela odluku poslije par mjeseci!

Brutalno: Lepa Brena otkačila Rastu, donijela odluku poslije par mjeseci!

Već odavno špekuliše se o tome kako Lepa Brena želi da promijeni svoj muzički pravac. Jednostavno došla je na ideju da malo osvježi svoj repertoar, te svoju muzičku karijeru ispuni sa par pjesama koje nisu kao ove koje je do sada snimala. Lepa Brena odlučila je na saradnju sa Rastom.

Mnogo truda je uložio Rasta kako bi ispunio očekivanja Lepe Brene, I na prvu pjevačica je bila više nego oduševljenja, odmah je uzela tri pjesme koje će dobro preslušati i uz konsultacije sa svojim saradnicima planirala je napraviti novi korak u životu.

Njeni saradnici dijele mišljenje da bi ovaj korak Breni donio dosta upjeha u životu, ali Brena je ipak donijela odluku koja se kosi sa stavovima njenih saradnika.

Lepa Brena ipak je odlučila ostati vjerna svom fazonu, i pjesmama na koje je njena publika već navikla. To su pjesme koje su od nje stvorile veliku muzičku zvijezdu i smatra kako je moguće da će možda nekada u budućnosti napraviti saradnju sa Rastom, ali sada definitivno ne. Pjesme je vratila reperu i obrazložila mu svoju odluku.

Komentari