Notes160x600
Rollup
Brena je uvijek željela moć i da bude gospodar: Miroslav Ilić iskreno priznao zbog čega nikad nisu bili prijatelji

Brena je uvijek željela moć i da bude gospodar: Miroslav Ilić iskreno priznao zbog čega nikad nisu bili prijatelji

Miroslav Ilić je jedan od pjevača koji i dalje važe za žive legende narodne muzike, a uskoro će proslaviti i punih pet decenija koje je proveo na sceni, sa koje je davno pokupio simpatije brojne publike.

Ono što je zanimljivo za ovog pjevača, što je i on sam jednom prilikom otkrio jeste da nikad nije mogao ni naslutiti da će se jednog dana, kada bude imao 66 godina, i dalje baviti muzikom. Ipak, voli da uživa i u prirodi, a prije svega je riječ o porodičnom čovjeku kojem je najveću podršku u cijelom životu pružala njegova supruga Gordana, kojoj duguje mnogo toga.

Prije nekoliko godina, Miroslav Ilić je u jednom intervjuu konačno priznao zbog čega nikad nije bio u pretjerano dobrim odnosima sa čelnicima Grand produkcije, Sašom Popovićem, ali ni sa Lepom Brenom. Nikad nisu bili u svađi, ali su jednostavno krenuli različitim putevima.

Ono što je Miroslav naveo kao razliku koja je presudna kada su oni u pitanju, jeste što su se Popović i Brena uvijek interesovali puno i za onu drugu stranu muzičke industrije, gdje postaju moćni gospodari, dok je njega interesovalo samo pjevanje, muzika i dobra zabava, što je uvijek nastojao da pruži i publici, koja je sa njegovih nastupa presretna odlazila.

Što se tiče odnosa sa Brenom, nikad nisu bili prijatelji, ali Miroslav smatra da svako ima pravo da pravi svoj put u životu, pa tako i oni. On ih se odrekao čim mu više nisu odgovarali, ali im uopšte ništa ne zamjeri, nego ih cijeni i poštuje.

Komentari