Notes160x600
Rollup
Brad Pitt u novoj vezi : Angelinu zamijenio OVOM ljepoticom

Brad Pitt u novoj vezi : Angelinu zamijenio OVOM ljepoticom

Najpoznatiji i najljepši holivudski par koji je trajao godinama Angelina Jolie i Brad Pitt koji su zajedno  čak i glumili supružnike, nedavno je okončan.

Angelina i Pit imaju troje biološke i troje usvojene djece, ali to im izgleda nije dovoljno velik razlog da ostanu zajedno. Nedavno se također špekulisalo o njihovom razvodu a sada nam je i potvrđeno.

Naime Brad Pitt je već godinama na čelu fondacije “Make it right”, koja gradi povoljne kuće za ugrožene društvene grupe, u potpunosti oslonjene na solarnu energiju.

Dejli Mejl je prenio kako on više nije sa Angelinom nego profesoricom arhitekture koja je zvijezda u usponu Neri Oksman.

Neri Oksman od Pita je mlađa 12 godina, a njihovo upoznavanje je bilo kada je Pit koji je pasionirani ljubitelj arhitekture, tražio saradnike za jedan od građevinskih projekata koje želi pokrenuti.

Mediji su odmah ”poletili” Neri nazvati ”profesorkom rokstarom” pošto je uspjela da zavede najpoželjnijeg muškarca. a također i tvrde da je ona ”ona prava”.

Ljubav koja je nakon duže vremena za Pita planula traje već šest mjeseci,a blizak prijatelj Pitu je rekao kako mu je stvarno teško bilo da se ponovo pokrene, ali da voli žene koje su izazovne.

Oksmanova je također i umjetnica čija su djela izložena u raznim muzejima poput MoMA, Žorž Pompidu i još mnogo drugih.

Pogledajte kako izgleda njegova izabranica

Komentari